top of page
webdesign

ER DU TRÆT AF AT BETALE EN FORMUE FOR WEBUDVIKLERE, HVER GANG DER SKAL ÆNDRES ET KOMMA?

Mange webudviklere i dag er villige til at sælge dig en billig hjemmeside i Wordpress, Drupal eller en anden by i Rusland.

 

Det er fordi de ved systemet er så komplekst, at du er nød til at betale 500+ kroner i timen hver gang du skal fortage en ændring.

 

Det gør vi op med hos Rebly Marketing!

website og hjemmeside priser

Hvad skal jeg med 
et WYSIWYG site?

WYSIWYG står for “what you see is what you get”, en model for webudvikling der beror på effektive og meget lige til CMS-Systemer der er nemme at arbejde med.

 

Rebly er partner med blandt andet WIX og Squarespace fordi vi ønsker at levere en ærlig, effektiv og fremtidssikret hjemmeside til vores kunder.

 

Når du modtager en hjemmeside fra Rebly udviklet på en af vores partner platforme er ændringer, rettelser og udvidelser næsten altid inkluderet i din faste lave pris. Og ofte så nemt at du kan udføre ændringerne selv uden hjælp fra en udvikler.

Hvorfor bliver mobile hjemmesider overset?

Mange webbureauer bruger det meste af deres tid på at udvikle en fantastisk hjemmeside de kan præsentere på computeren, mest fordi det er nemmere, flottere og hurtigere at udvikle noget der ser godt ud på din Mac eller laptop.

 

Fakta i 2022 er dog at mellem 70 og 90 procent af en Dansk hjemmesides trafik kommer fra mobile enheder. Spørg dig selv hvor mange hjemmesider du har besøgt, på henholdsvis mobil og PC i denne uge?

 

Hos Rebly tænker vi derfor naturligvis altid mobil først når vi udvikler en hjemmeside, lisom vi altid holder øje med markedet så vores kunder altid er et skridt foran når der kommer nye trends og teknologier indenfor hjemmesider.

billig website
Hjemmeside design

Hvordan kan Rebly hjælpe med din hjemmeside?

Lad os tage et møde om din virksomheds behov og finde ud af hvilken stil og funktionalitet netop din målgruppe har brug for.

 

Hos Rebly har vi designet hjemmesider til at fra Kampsports-klubber til store IT-virksomheder. Du kan se et lille udpluk her på siden, men vi har også en bred portefølje vi kan vise dig når vi mødes.

 

Fordi der er så meget konkurrence på de fleste markeder, bruger vi god tid på planlægning og analyse. På den måde er du sikker på du ikke bare får en flot, men også effektiv hjemmeside, der konverterer nye kunder.

 

Website og Hjemmeside Bureau

Lad os starte med et overblik...

Lad os tage et møde om din virksomheds behov og finde ud af hvilken stil og funktionalitet netop din målgruppe har brug for.

 

Så bestemmer du selv om du vil handle på det efterfølgende, om vi skal hjælpe med det.

hjemmeside udvikling

Brainstorm

Overblik over hvilket behov din hjemmeside skal dække hos målgrupper.

&

Implementation af dine visioner og ideer.

hjemmeside design

Valg af design

Vi klargører et overblik med flere eksempler på hvordan din side kunne se ud.

&
Du har her mulighed for at forslå ændringer til designet.

hjemmeside bureau

Overblik

Vi analyserer hvad siden skal indeholde og hvordan den skal se ud.

&

Presenterer et overblik over tid og pris for udvikling

website design

Udvikling

Under udviklingen søger vi for at siden indekserer godt, samt er både hurtig og sikker

&

Når siden er færdig, sørger vi for den kommer på Google.

bottom of page