top of page
hvilket crm system skal jeg vælge

HAR DU DET PERFEKTE OVERBLIK OVER DINE KUNDER?

Et CRM-system kan hjælpe virksomheden med at holde overblikket selv når der er massere af kunder, projekter og andre boldte i luften.

Lad os finde ud af det med et uforpligtende møde!

Hvad er et CRM system

Hvad er et CRM system?

CRM står for Customer Relationship Management eller kunderforholds-administration på dansk, om man vil. Som navnet antyder hjælper CRM systemer virksomheden med at administrere forskellige forhold med kunderne, det kan være alt fra marketing til ressource og projekt planlægning.

Mange CRM-systemer i dag dækker en imponerende stor del af virksomhedens processor, og det kan derfor være svært, men også vigtigt at vælge det rette system fra starten af.

Fordi CRM-systemer i dag kontrollerer mange vigtige processor i virksomhedens drift og kommunikation, er det enormt vigtigt at danne sig et overblik over hvilke behov der skal dækkes med den nye software og sørge for at sætte det korrekt op fra starten.
 

Hvilket CRM system skal jeg vælge?

Hvilket CRM system du bør vælge afhænger meget af hvilken type virksomhed du driver, hvad dine behov er og hvad det tekniske niveau af dine brugere er.

 

Har virksomheden brug for projektplanlægning og ERP-kontrol, eller bør der være mere fokus på markedsføring og salg i systemet? Med de mange API integrationer moderne CRM systemer tilbyder er det på mange måder kun fantasien der sætter grænser.

 

Vi hjælper dig og din virksomhed med at afdække jeres behov og får kalibreret systemet til perfektion, så dig og dine medarbejdere får det bedste ud af jeres nye investering og jeres nye og optimerede arbejdsgang.

CRM system med ERP
CRM system opsætning

Hvad er det bedste CRM system?

Det bedste CRM system for dig og din virksomhed, afhænger fuldstændigt af hvad dine behov er. Hvis du er landet her på siden, har du sikkert allerede gjort dig nogle overvejelser.

 

Vi har specialiseret os i alle de gængse CRM systemer og deres funktioner, så vi har de bedste forudsætninger for at hjælpe din virksomhed med at gøre udvælgelses processen og opsætningen af jeres nye CRM system til en simpel og overskuelig opgave for alle parter.

 

Med dit kendskab til din virksomhed og vores expertise inden for CRM systmer kan vi sammen finde det perfekte CRM system til netop din virksomhed.

Google AdWords Bureau

Men lad os starte med et overblik...

Lad os starte med en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi afdækker virksomhedens behov og muligheder.

Så bestemmer du selv om du vil handle på det efterfølgende, om vi skal hjælpe med det, eller du selv vil klare den.

planlægning af crm system

Planlægning

Vi finder sammen ud af hvad jeres CRM system skal og bør kunne. Så vi remmer plet første gang når vi vælger et system.

overblik over crm systemer

Overblik

Vi præsenterer et overblik over hvordan jeres nye digitale virksomhed kan sættes op og skitserer den nye arbejdsgang.

muligheder med crm systemer

Muligheder

Vi sætter basis flows op og hjælper med at danne et overblik over både funktioner, samt de nye muligheder jeres system tilbyder.

opsætning af crm systemer

Opsætning

Når du er tilfreds sætter vi hele systemet op og uddanner medarbejderne i hvordan man får mest muligt ud af det nye CRM system.

bottom of page