top of page

ER DU EN HAJ TIL DESIGN ELLER KOMMUNIKATION?

Søger du nyt job inden for markedsføring, telemarketing eller digital kommunikation? Så har Rebly måske arbejde til dig. Vi tilbyder både faste stillinger og masser af Ad-hoc fjernarbejde. Smid os en besked og fortæl lidt om dig selv, så kigger vi på det.

ARBEJDE HOS REBLY

Vi tilskriver vores succesfulde kampagner til vores dedikerede digitale marketingeksperter. De har været konsekvente i at producere vækstdrevne digitale marketingkampagner for en bred vifte af kunder.

 

Vi er derfor altid på udkig efter nye og ambitiøse talenter der kan noget særligt indenfor kommunikation, markedsføring, oversættelse, design, osv. Hvis du har de rette talenter og den rigtige arbejdsindstilling, så har du måske også en fremtid i Rebly Business Labs.

Skriv til os gennem vores kontaktformular, fortæl lidt om dig selv og noter gerne at din kontakt omhandler en job ansøgning.

LIGE NU SØGER VI

Projektleder (3709)

 

Er du god til at jonglere med mange opgaver og holde hovedet koldt, mens du leder dit team, også over flere forskellige tids-zoner og sprog? Så er stillingen som projektleder hos Rebly Marketing måske noget for dig.

Google Ads Ekspert (3459)

 

Der kræves ingen Google Ads-kendskab for at blive Google Adwords-ekspert hos Rebly Marketing. Vores team af licenserede Google-annonceagenter har allerede forberedt et 4 ugers oplæringsforløb og efterfølgende certificeringer som gennemgås før opstart.

Outreach marketing ekspert (3459)

 

Er du en troldmand med opsøgende salg og indhold? Indsend en ansøgning, og lad os tage en snak om dine muligheder. Erfaring med Outreach Marketing er et must for at bestride denne stilling.

bottom of page