top of page

VI DÆKKER ALLE DIGITLE BEHOV I VIRKSOMHEDEN

Hos Rebly arbejder vi på at skabe livslange og resultatrige samarbejder med vores kunder, indenfor mange forskellige grene af digitalisering og markedsføring. Vi dækker derfor stort set alle de digitale behov for en moderne virksomhed i 2023.

SPECIALISERING SKABER SUCCESS

Vi tilskriver vores succesfulde kampagner til vores dedikerede digitale marketingeksperter. De har været konsekvente i at producere vækstdrevne digitale marketingkampagner for en bred vifte af kunder.

 

Herunder finder du et lille udvalg at vores mest populære services.

SEO & Content
SEO & Content marketing

SEO & CONTENT

Bliv fundet på Google

SEO eller ”Search Engine Optimization” er en af de mest effektive strategier til at øge din synlighed på nettet og generere trafik til din hjemmeside og i sidste ende din forretning. Målet er at hjælpe Google og andre søgemaskiner med at forstå at de skal placere dit websted øverst på søgeresultatsiderne og dermed føre mere organisk trafik til dit websted. Reblys digitale marketingbureau har et team af danske SEO-professionelle, som har stor erfaring med datadrevne SEO-kampagner.

Hjemmeside udvikling

Simpelt og funktionelt

Imponer dine kunder med en sofistikeret hjemmeside. Vores digitale marketingtjenester i Danmark omfatter webdesign og opsætning med eller uden tekstforfatning. Vi har et talentfuldt design-team, der bygger interaktive og mobilvenlige hjemmesider. Til de små virksomheder sørger vi for at bruge systemer og software, der gør det nemt for kunden selv at arbejde med for eksempel chat funktioner og blog indlæg efterfølgende, på både mobil og pc.

Google ads marketing

Mest værdi for pengene

Slå dine konkurrenter med hjælp fra vores danske Google Ads-eksperter, som har et væld af erfaring med at skabe konverteringsdrevne PPC-kampagner. Vores certificerede Google Ads-specialister har en enestående track record i implementering af digitale annonceringsløsninger, der giver maksimalt Return-on-investment. Hos Rebly handler det ikke kun om at få trafik, men også om at få de rette og relevante leads der bliver til loyale kunder.

Content marketing og tekstforfatter

TEKST & INDHOLD

Tekster til ethvert formål

Bliv en autoritet i din sektor med en robust, konverteringsfokuseret content marketing-strategi. Rebly har kreative indholdsforfattere og professionelle redaktører, der udgør et højt kvalificeret redaktionsteam. De sørger for, at dit indhold nøjagtigt afspejler din stemme, tone og branding. Vi producerer kraftfuldt indhold, der leverer det rigtige budskab til den rette målgruppe.

online marketing

Konverter flere leads

Optimer din leadgenererings-strategi og øg konverteringerne med hjælp fra vores konverterings-specialister. Uanset om du fokuserer på SEO, betal-per-klik-annoncering, sociale mediekampagner eller andre digitale marketingstrategier så kan Rebly dramatisk forbedre dit investeringsafkast. Vores metoder omfatter normalt dybdegående revisioner, oprettelse og optimering af landingsside samt præstationsanalyse.

Google My Business marketing

GOOGLE MY BUSINESS

Bliv set på Maps og i SERP

Lad os opsætte og administrere din Google My Business profil med løbende opdateringer og analyse. Enhver virksomhed i Danmark kan oprette en grundlæggende Google My Business-profil uden hjælp. Men hvis du ikke ved, hvordan du optimerer din profil, vil det ikke vise sig at være særlig nyttigt. Google My Busines handler ikke blot om at blive placeret på kortet, men også om at tiltrække nye kunder. 

Telemarketing

Vi henvender os med dit budskab

Hvis du arbejder med et produkt eller en service der ikke nødvendigvis er det kunderne tænker først på eller søger på online, men helt sikkert er noget de kunne drage nytte af. Så er telemarketing muligvis en mulighed for din virksomhed. Vi samarbejder med nogle af de dygtigste sælgere i branchen og har mulighed for at bygge kampagner on- og offline der fungerer i symbiose, så du aldrig mister et lead på vejen imod nye himmelstrøg.

Email marketing

E-MAIL KAMPAGNER

Få det bedste ud af emails

Imellem et virvar af SEO og Social Media, er der mange der er mange der kommer til at glemme hvor effektiv en e-mail kampagne kan være, særligt i forbindelse med vedligeholdelse af nuværende kunder. Vi kan kvantificere dit potentielle afkast af en e-mail kampagne, også før du går i gang med at investere tid og penge på projektet.

marketing analyse

ANALYSE

Tag kun oplyste beslutninger

Fundamentet i alt god markedsføring er altid kvantificerbare resultater og analytiske modeller der kan afklare resultaterne af en specifik indsats. Vi søger for at gennemføre omfattende markedsanalyses, påføre demografiske modeller før vi starter, samt at køre løbende A/B test på vores arbejde. Hver måned får du en rapport på hvordan dine service hos os har klaret sig, og vi reevaluerer når du har behov for det.

Hvilket CRM system skal jeg vælge

Få mere ud af dit CRM-system

Det kan være udfordrende at finde et værktøj, der effektivt integrerer de forskellige behov i din organisation. Vi hjælper dig først og fremmest med at få valgt det software, der passer perfekt til din virksomheds behov. Dernæst hjælper vi dig med at sætte diverse API’er og integrationer op der måtte være behov for.

 

Har du brug for hjælp til at få det meste ud af dit crm-system med træning og/eller køreklar kampagner og strategier, så klarer vi den også.

Web3 markedsføring

WEB3 MARKETING

Marketing på det ny internet 

Web 3.0 markedsføring er en nye æra af digital annoncering, der er centreret omkring brugen af decentraliserede teknologier til at nå ud til og engagere kunder. Blockchain-baserede platforme og applikationer tilbyder en mere sikker og gennemsigtig måde at drive forretning på og forbinder virksomheden og kunderne på et højere niveau. Du har nu muligheden for at udnytte denne nye teknologi og skabe mere tillid til dine kunder.

Men hvis din virksomhed begiver sig ud i en verden af web3 marketing, har du brug for et team af erfarne fagfolk til at hjælpe dig med at navigere i dette nye domæne.
 

Metaverse Markedsføring

METAVERSE

Udforsk nye muligheder

Det er en spændende ny verden derude i metaverset, og du går måske og spekulerer på, hvordan din virksomhed kan drage fordel af disse nye digitale græsgange.

 

Med hurtige fremskridt inden for teknologien bliver metaverset mere tilgængeligt for både virksomheder og forbrugere. Og efterhånden som det vokser, vokser behovet for at virksomheder også har en tilstedeværelse i dette nye digitale landskab.

 

Vores specialister i metaverse-annoncebureauet hjælper dig med at etablere din virksomhed, i denne nye æra af meta-marketing.

Bliv klogere på hvad Rebly kan tilbyde netop din virksomhed. Lad os tage et gratis introduktionsmøde eller bestil en personlig rapport om virksomhedens digitale profil og potentiale.

bottom of page