top of page

De bedste CRM systemer til håndværkere i 2022

Opdateret: 8. sep. 2022

Software til Customer Relationship Management (CRM) hjælper virksomheder med at danne sig overblik over kunder og de opgaver, der skal udføres for dem. Med andre ord hjælper et CRM system håndværkere og byggefolk med at drive vækst og give enestående kundeoplevelser.

crm system håndværker

Der er mange CRM-platforme på markedet, hver med deres eget sæt funktioner og fordele. For at gøre din research nemmere, har vi lavet en guide til den bedste CRM-software til små- og mellemstore virksomheder i byggebranchen.


Vi har evalueret de bedste CRM-systemer på markedet og sammenlignet dem baseret på pris, funktionalitet og brugervenlighed. Så vi håber at denne lille guide hjælper dig med at finde den ideelle løsning til dit entreprenør-team.


Hvordan vælger du det bedste CRM-system som håndværker?

Før du går i gang med at prøve de forskellige CRM-systemer igennem, er det en god ide at danne sig et overblik over hvilke processer og opgaver du forventer at løse med dit nye system.


Investeringsafkastet ved at vælge det bedste CRM-software kan være enormt, men med så mange CRM-platforme på markedet, kan udvælgelsesprocessen hurtigt blive overvældende. Her er nogle af de ting du bør overveje før du beslutter dig for et system.


Kend dine prioriteter og mål

Det er enormt vigtigt at have indblik i, hvilke opgaver du ønsker at løse med dit nye CRM-system. Et CRM-system kan kun hjælpe din virksomhed, hvis du opstiller klare mål for brugen af disse systemer.


Som håndværker-virksomhed kan ambitionerne med et CRM system variere fra optimeret process-styring, til øget salg eller styrkelse af kundeservice. Efter at have identificeret dine forretningsmål, skal du overveje, hvordan et CRM-system kan hjælpe dig med at nå disse mål.


Afdæk dine medarbejderes behov

Det er vigtigt at identificere præcis, hvem der skal bruge systemet og hvorfor. Salgs- og marketingafdelinger er generelt hoved-brugerne af CRM-software, dog bør hver afdeling have input til beslutningsprocessen for at systemet kan fungere problemfrit.


Særligt i forbindelse med byggeprojekter er der rig mulighed for også at få glæde af projekt-planlægning og ressource management værktøjer på din CRM-platform. Spørg hvert teammedlem/afdeling, hvad deres behov er, og hvordan de mener, at CRM-features kan hjælpe dem med at udføre deres opgaver.


Overvej at starte med et gratis CRM system

Hvis du ikke har arbejdet med digitale CRM systemer før, kan det være svært at være sikker på om det overhoved er det rette valg for din virksomhed og din kapacitet af kunder og projekter.


En god måde at få afklaret det på er at starte med en gratis version af en af de populære CRM-systemer. De fleste CRM systemer tilbyder en gratis trail version der dækker over de fleste af de vigtige funktioner du måtte have behov for. Der er også flere af systemerne, som for eksempel HubSpot, der tilbyder en gratis version af deres software, som faktisk dækker mange virksomheders behov fuldstændigt.


Prøv eventuelt kræfter med en af disse gratis-programmer til at starte med, og se om arbejdsgangen fungerer for dig og dit team.


Identificer de vigtigste funktioner

Mængden af ​funktioner og værktøjer i mange CRM-systemer kan være overvældende, særligt fordi mange CRM-systemer skal kunne anvendes i en lang række forskellige industrier og af flere forskellige afdelinger.


Tip: "Tag kontrol over situationen ved at lave en liste over, hvad du leder efter, før du begynder udvælgelses-processen. "

For at gøre processen mere overskuelig kan du oprette en liste med dig vigtigste funktioner til at indsnævre mulighederne med. Kompilér de oplysninger, der er indsamlet fra de forskellige afdelinger, sammen med dine forretningsmål for at oprette listen.


Hvis du for eksempel forventer at bruge CRM til marketing og kundepleje, kan software med marketingautomatisering, lead-tracking og dataanalyse være på din must-have-liste.


Uanset hvad dit fokus er, kan det være en god ide at sikre, at robuste datasikkerheds- og kundesupportfunktioner er på must-have-listen. Sikkerhedsfunktioner som to-faktor-godkendelse, kryptering og avancerede brugertilladelser, kan sikre dig imod fremtidig ballade med datatilsynet.


Supportfunktioner som live chat og telefonsupport, kan blive afgørende, når der opstår spørgsmål eller bekymringer.


Rebly tilbyder support og opsætningsløsninger til alle de mest populære CRM systmer i dag.Ring eller skriv til os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i hus med digitaliseringen.

crm system håndværker pris

Hvilket CRM-system skal jeg vælge som håndværker?

Så lad os dykke lidt ned i nogle af de mest populære CRM-systemer, som vi anbefaler vores kunder i dag, og samtidigt tage et kig på om det er det rette valg for en virksomhed i byggebranchen.


Monday.com

Bedst til: Entreprenører og håndværker-teams, der arbejder på større projekter.


Monday.com er et effektivt CRM system, der gør det nemt at holde styr på et projekts livscyklus og proces-plan, fra første spadestik til dørene slås op. Derfor anbefaler vi til tider Monday.com til virksomheder, der arbejder på langsigtede projekter, som for eksempel bygge- og anlægs-projekter.

Monday crm system til byggefirma

Monday.com’s brugere drager fordel af et enormt indeks af tilpasningsvenlige skabeloner og widgets. Det betyder, at du kan installere målinger, flows og KPI’ere for alt fra projektforløb til budgetplanlægning.


Da det hele er samlet ét sted, gør det livet noget nemmere for projektlederen, både i forhold til overblikket og i forhold til opfølgninger på forskellige trin i byggeriet.


All de involverede kan tilgå deres del af projektet til hver en tid fra enten deres PC eller mobil telefon. Med hensyn til teamworking-værktøjer har monday.com:

  • Automatisk datasynkronisering, så hvert dashboard viser det fulde billede.

  • Integrationer med andre apps til intern kommunikation.

  • Mobilapp til at holde personalet opdateret, uanset hvor de er.

  • Tidsregistrering, så du kan holde øje med medarbejdernes produktivitet.


Et andet af Monday.com’s fineste træk er dets iøjnefaldende design og trafiklysopgavestyringssystem. Status for en opgave kan angives som enten rød, grøn eller orange.


Forfaldsdatoer og eventuelle nødvendige notater, såsom kommende kundemøder, vises også både på hjemmesiden og i den mobile app.


Hvis du har brug for at håndtere personfølsomme oplysninger, kan du også redigere brugertilladelser for at sikre, at kun de nødvendige personer har adgang til et specifikt dashboard.


Du kan finde Monday.com's CRM-pakker her: Monday.comInsightly

Bedst til: Lækkert design og overskuelighed for nybegyndere.


Insightly er et godt valg for små- til mellemstore virksomheder, da de tilbyder alle de normale CRM-funktioner, på en enormt overskuelig og ligetil måde. Med Insightly har du alt fra kundeemneadministration til masse-e-mails på ét sted.Insightly leveres med nogle fremragende projektstyringsværktøjer og tilbyder også en beundringsværdig bred vifte af tilgængelige integrationer der kan være nødvendige for at samarbejde med andre systemer i virksomheden. De seneste ændringer har også gjort grænsefladen mere brugervenlig og samtidigt mere tilpasningsvenlig for specifikke brancher som for eksempel håndværkere.


Insightly kommer dog lidt til kort i forbindelse med kundeservice, da de opkræver en ekstra betaling for live support. Telefonifunktioner koster også ekstra, og er ikke inkluderet i nogen af planerne. Selvom Insightly planer er overkommelige, tilbyder konkurrenter en lignende service til en billigere pris. Man får lidt fornemmelsen af at man også betaler for det lækre design og det brugervenlige layout.


For større virksomheder eller dem med store databaser er Insightly nok ikke det rette valg, men er du ny til CRM-systemer er det måske et godt sted at starte, da dette system ikke har så mange forvirrende og distraherende funktioner, som for eksempel HubSpot og Monday.com.


Du kan finde insightly's CRM-pakker her: Insightly.com


HubSpot

Bedst til: Fokus på markedsføring og after-service med mange funktioner.


Da bygge-SMV'ere ofte konkurrerer med større virksomheder, er det vigtigt ikke at lade sin marketingstrategi ligge på den lade side.

Hubspot CRM system til håndværkere

For mindre håndværker-virksomheder er det nemt at udvikle professionelle marketing modeller, ved hjælp af HubSpot's SEO- og markedsføringsværktøjer.


Med hubspots gratis abonnement er du allerede godt i gang med:

  • Emneforslag til at øge din søgemaskinerangering.

  • Webformularer til at indsamle kunde-oplysninger og forespørgsler.

  • Chatbots for at sikre et øjeblikkeligt svar til besøgende online.

  • Sporing af websitebesøgende.

  • Integration af sociale medier.

Brug alle disse funktioner til at opbygge en stærk lokaliseret tilstedeværelse, og skille dig ud på Googles og andre populære digitale platforme.


HubSpot's marketing-e-mail-designer kan også lave attraktive og personlige e-mail-outreach-kampagner og reklamer til når i har et hul i kalenderen.


Hvis du ikke synes, markedsføringen fungerer som planlagt, kan du også bruge HubSpot-analyse til at analysere trafik og se, hvordan du muligvis skal tilpasse din kommunikation eller dit indhold bedre.


Du kan finde HubSpots's CRM-pakker her: hubspot.com


Har du brug for hjælp til CRM?

Har du brug for at Rebly Marketing hjælper dig med at vælge det rigtige CRM system til din virksomhed, og søger for at det bliver sat korrekt op?


Vi kan også hjælpe med at hurtigt få indsigt i de mange måder man kan både spare og tjene penge på at anvende avarancerede CRM-funktioner.


Du er velkommen til at tage fat i os gennem vores kontakt-formular her:


97 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Komentáře


bottom of page