top of page
Øvrige Brancher

FÅ EN EKSPERT DER FORSTÅR DIN VIRKSOMHEDS BEHOV

Rebly er et digitalt markedsførings-strategisk bureau, der har specialiseret sig i at udvikle og implementere branchespecifikke digitale marketing-løsninger. Vi har hjulpet virksomheder med at opnå deres fulde potentiale digital i mere end et årti.

MØD DE RETTE KUNDER

Vi tilskriver vores succesfulde kampagner til vores specialiserede digitale marketingeksperter. De har været konsekvente i at producere vækstdrevne digitale marketingkampagner for en bred vifte af brancher.

 

Herunder finder du et lille udvalg at vores mest populære brancher.

SEO & Content
marketing byggefirma og anlægsgartner

BYGGE & ANLÆG

Kom øverst i stakken

Som håndværker er det essentielt at have et positivt og professionelt image, der bliver kommunikeret til søgende kunder i lokalområdet. Fordi mange kunder i dette segment sjældent har meget erfaring med emnet de søger på er det et absolut must at ligge øverst i bunken når de skal vælge en leverandør online. Vi har værktøjet der skal til, og talenterne til at føre det ud i livet.

marketing frisørsalon

FRISØR & BUTIK

Suppler din butiksfacade

For nogle år siden var lokation det vigtigste for den lokale frisør eller skobutik, så kom kunderne stille og roligt af sig selv, efterhånden som virksomhederne fik bygge et forhold til lokalsamfundet. Denne model fungerer stadigt, men der er også mange kunder der starter deres søgning efter disse services online, hvor der er betydeligt mere konkurrence. Vi søger for at trimme søgeresultaterne, så kunderne får det bedste indtryk af netop din forretning.

marketing restaurant og cafe

RESTAURANT & CAFE

Belægning hele dagen

Når man driver cafe eller restaurant i Danmark kan antallet af gæster variere meget og der er desuden meget konkurrence på markedet. Det er her god planlægning, målrettede kampagner og en god image-strategi for alvor kommer til sin ret i 2022. Men en strategisk tilgang til markedsføring, kombineret med den rette menu, priser og events, kan enhver god restauratør få fyldt huset.

marketing advokat og revisor

FINANS OG ADVOKAT

Det handler om tillid

Når man arbejder med nogle af de vigtigste bærende dele i en anden kvinde eller mands virksomhed, er tillid og troværdighed nogle af de vigtigste budskaber man kan sende. Det er derfor vigtigt at være seriøs, men stadig skille sig ud fra mængden når man markedsfører sig til sin målgruppe. Vi har hos Rebly arbejdet i længere tid med at bygge et framework, der passer perfekt til disse virksomheder.

marketing mekaniker

MEKANIKER

Konverter flere leads

Optimer din leadgenererings-strategi og øg konverteringerne med hjælp fra vores konverterings-specialister. Uanset om du fokuserer på SEO, betal-per-klik-annoncering, sociale mediekampagner eller andre digitale marketingstrategier så kan Rebly dramatisk forbedre dit investeringsafkast. Vores metoder omfatter normalt dybdegående revisioner, oprettelse og optimering af landingsside samt præstationsanalyse.

marketing fitness center og trænings-studie

SUNDHED & MOTION

Nye medlemmer er lige om hjørnet

Hvad en du promoverer en karateklub, en danseskole, eller et online meditations-kursus, er det vigtigt at din kommunikation har lige så meget positiv energi og balance som den fantastiske aktivitet du har specialiseret dig i. Derfor har vi eksperter på teamet der har specialiseret sig en at give alt fra hjemmesider, til blogindlæg et friskt og farverigt islæt der drager kunderne i din retning. Vi opsætter også gerne et CRM-System hvor kunderne kan booke sig ind på de hold du tilbyder.

marketing behandlingstilbud

BEHANDLING

Vi henvender os med dit budskab

Privathospitaler, tandlæger, psykologer og i særdeleshed alternative behandlingssteder kæmper ligesom alle andre om kunderne online Med den rette profilering af målgruppen kan du sikre dig at du får de rette henvendelser fra de kunder der har brug for netop din gode service. Nogle behandlingsformer har særlige regler omkring den måde, blandet andet Google tillader at man reklamere på, det har vi styr på at håndtere uden at spilde penge og uden at omgå loven.

marketing konsulent

KONSULENTER

Få aftalen i hus

Har du og dine kollegaer styr på noget vi andre ikke er eksperter i, så søger vi for at din stemme bliver hørt både online og/eller i telefonen hvis du har brug for det. Vi sætter os ind i hvad du laver og tilrettelægger en effektiv model for at viderekommunikere din service på en proaktiv og struktureret måde, der fører til konkrete aftaler, som passer sammen med dine arbejdsplan behov og kapacitet.

marketing airbnb og hotel

FERIE OG AIRBNB

Skil dig ud fra mængden

Ligesom alle andre søgemaskiner er AirBnB, Tripadvisor, Booking.com og alle de andre fritids platforme indstillet til at vælge de bedste resultater først til sine kunder. Der er mange ting du kan gøre for at ligge i toppen af stablen unden at bruge en formue på særlige eksponeringer. Vi kan hjælpe med at få din attraktion eller udlejning set og booket. Vi hjælper også med at definere målgrupperne for de forskellige sæsoner.

Bliv klogere på hvad Rebly kan tilbyde netop din virksomhed. Lad os tage et gratis introduktionsmøde eller bestil en personlig rapport om virksomhedens digitale profil og potentiale.

bottom of page